NANCHANG TEAMLAND PUN.& EXP.CO TREGTI, LTD.

Si një tregtar profesionist për këpucë, Teamland Imp. & Exp.Trade Co., LTD. zotëron një fabrikë plotësisht të kontrolluar dhe ka mbi 10 fabrika të lidhura të mirë-menaxhuara që furnizojnë atlete, banesa, casual, mokasina, pantofla, sandale, çizme në të gjitha madhësitë me çmime konkurruese, shërbime të mira dhe efikase.Duke filluar biznesin e saj në tregun e Amerikës së Veriut, Evropës, Australisë, Japonisë dhe Afrikës së Jugut…

Lexo më shumë