NANCHANG TEAMLAND IMP.& EXP.ТРГОВСКА СО., ООД.

Како професионален трговец за чевли, Teamland Imp.&Exp.Trade Co., LTD. поседува целосно контролирана фабрика и има над 10 поврзани добро управувани фабрики кои снабдуваат патики, станови, секојдневни, мокасини, влечки, сандали, чизми во сите големини со конкурентни цени, добри и ефикасни услуги.Иницирајќи го својот бизнис на северноамериканскиот, европскиот, австралискиот, јапонскиот и јужноафриканскиот пазар…

Прочитај повеќе